Nízký roštěnec
Maso je vhodné nejen na steaky, ale v celku jej můžete upéct jako roastbeef a vychutnat si křehké růžové plátky jemného hřbetního masa, má málo tuku.
420 Kč
Vybrat siPřejeme všem pohodové svátky a úspěšný nový rok 2025!
Termíny 2025:
24.1.2025 Brtníky a rozvozy
14.2.2025 Brtníky a rozvozy
28.2.2025 Brtníky a rozvozy
Pokud bude něco navíc, dáme to den před termínem(čtvrtek) v podvečer na facebook!
Zobrazen 19. – 27. z 35 výsledků
Vyberte si prvotřídní BIO maso z českého ekologického chovu.
Maso je vhodné nejen na steaky, ale v celku jej můžete upéct jako roastbeef a vychutnat si křehké růžové plátky jemného hřbetního masa, má málo tuku.
420 Kč
Vybrat siMaso z hovězí oháňky je velmi dobré a nehodí se jen na silnou polévku. Zkuste ho pomalu dusit s červeným vínem a zeleninou. Na konci na vás bude čekat nebeská dobrota s křehkým masíčkem.
200 Kč
Vybrat siJinak také Skirt steak je díky prokrvení velmi šťavnatý a křehký. Vyniká výraznou chutí.
Prodává se v celku.
Hmotnost 1 kusu je cca 0,9 – 1,5 kg ve vakuu.
320 Kč
Vybrat siOřech je jemné vláknité libové maso, nejvyšší část ze zadní kýty. Je vhodný na pečení v celku (roastbeef), dušení a rožnění.
350 Kč
Vybrat siPlec loupaná iron steak kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, vařené k omáčkám. Je vhodná na pečení, vaření a dušení.
260 Kč
Vybrat siVelmi kvalitní maso, používá se např. na pravý škrábaný tatarák, bifteky, někdo i na dušení, svíčkovou apod.
Prodává se v celku.
Hmotnost 1 kusu je cca 1,5 – 2,5 kg ve vakuu.
900 Kč
Vybrat siBalíček obsahuje různé druhy masa. Obsahuje hrudí a žebro na kvalitní nedělní vývar. Maso z předního, kližka, pupek to vše je vhodné na dušení. Zadní maso je velmi libové a vhodné na pečení či vaření vcelku nebo na různé závitky.
Cena je 240,- Kč/kg.
2400 Kč
Vybrat si