Termíny prodeje masa

Termíny listopad:

rodinné balíčky jsou na oba termíny vyprodané

15.11.2024 Brtníky a rozvozy

k dispozici: ledvinky, rumpsteak, flap steak, skirt steak, kostky na guláš, květovka – ramp cup, spodní šál, plec, nízký roštěnec, kosti na polévku

29.11.2024 Brtníky a rozvozy

k dispozici: ledvinky, rumpsteak, flap steak, flank steak, květovka – ramp cup, spodní šál, plec, játra, kosti na polévku

Doprava je dle rozvozových tras za částku 100 Kč, objednávka nad 2 000 Kč doprava ZDARMA
+420 739 084 601
0
Menu
E-shop
Vyberte kategorii
HOVĚZÍ MASO

Zobrazen 28. – 35. z 35 výsledků

Obchod

Vyberte si prvotřídní BIO maso z českého ekologického chovu.

Filtrovat maso:
rodinný balíček hovězího masa

Rodinný balíček 5 kg

Balíček obsahuje různé druhy masa. Obsahuje hrudí a žebro na kvalitní nedělní vývar. Maso z předního,  kližka, pupek to vše je vhodné na dušení. Zadní maso je velmi libové a vhodné na pečení či vaření vcelku nebo na různé závitky.

Cena je 240,- Kč/kg.

1200 

Vybrat si
spodní šál
# #

Spodní šál

Kvalitní libové hovězí maso. Je maličko tužší než vrchní šál, ale velmi dobře se krájí a porcuje.  Je vhodná na pečení, dušení, rolády, závitky.

350 

Vybrat si
hovězí srdce bio
# #

Srdce

Hovězí srdce je svalový orgán s příjemnou chutí. Je vhodný na vaření, dušení.

Prodává se v celku.

Hmotnost 1 kusu je cca 0,8 – 1,5  kg ve vakuu.

60 

Vybrat si
hovězí váleček
# #

Váleček

Váleček je libové hovězí maso ze zadní kýty. Váleček je vhodný k dušení, pečení a na tatarák.

390 

Vybrat si
veverka - hanger steak
# # #

Veverka – hanger steak

Báječné steakové maso, někdy také nazývána (řeznická panenka) je díky prokrvení velmi šťavnatá a křehká. Vyniká výraznou chutí. Veverka je pouze jediná na celém jatečném trupu. Je vhodná na: steaky, roastbeef a minutky, dušení a rolády.

Prodává se v celku.

Hmotnost 1 kusu je cca 0,5 – 0,8 kg ve vakuu.

320 

Vybrat si
vrchní šál
# #

Vrchní šál

Libové a přitom šťavnaté zadní maso výrazné chuti a vůně s nejvyšším podílem svaloviny ze zadní čtvrti. Ideální na pečení v celku pod poklicí nebo dušení, rolády, závitky. Čerstvě semleté je vhodné na přípravu tatarského bifteku.

350 

Vybrat si
# # #

Vysoký roštěnec – rib eye

Šťavnaté steakové maso s jemnými vlákny, vysoký roštěnec je prorostlejší než nízký a připravíte z něj proto vynikající rib eye steak a také skvělou omáčku.

420 

Vybrat si
hovězí žebra
# # #

Žebro

Žebro je šťavnaté, měkké maso s kostí. Žebro je nejlepší pomalu vařit na mírném ohni – spolu s morkovými kostmi získáte silný aromatický vývar. Je vhodné na vaření, pečení, polévky dušení.

170 

Vybrat si